Stimuleert een kansrijke groei en ontwikkeling van kinderen

Wie zijn wij?

Pre-Care is opgericht door professioneel kindercoach Sacha van der Put en toegepast psycholoog Bo Herms. Wij zijn moeder en dochter en wij vinden dat ieder kind én iedere ouder een sterke start verdient, hier willen wij ons voor inzetten. Daarom wil Pre-Care op preventieve wijze zorg dragen voor een kansrijke groei en ontwikkeling van kinderen.  Hierbij ligt de focus op het overdragen van kennis en vaardigheden aan zowel ouders als professionals, over de cruciale mentale ontwikkeling in de eerste 1000 dagen. Wij bieden praktische handvatten die je makkelijk kunt integreren in de dagelijkse routine, op een manier die bij jou past. 

Onze uitgangspunten zijn het leveren van maatwerk en het in kracht zetten van kind én ouder/professional. In onze werkwijze staan 3 elementen centraal veiligheid, liefdevolle/sensitieve interactie en ontwikkeling. In onze trainingen en coachingsessies worden deze essentiële elementen vertaald naar concrete kleine gedragingen die je kunt inzetten vanuit je eigen kracht en overtuiging. 

Wij geven geen les in opvoeden, er is niet één juiste manier. Wij vertellen je hoe een kind zich ontwikkeld, wat daarin belangrijk is voor een kind en hoe je de ontwikkeling kunt stimuleren. Hierbij geven we praktische handvatten en kijken samen welke manier het beste aansluit bij jou en het kind. 

Wij werken graag samen met organisaties die gericht zijn op ouder(s) en kinderen, zodat we onze krachten en kwaliteiten te bundelen en we samen ons kunnen inzetten voor een kansrijke start van kind én ouder.